En god start – vejen til trygge fællesskaber

De succeser, vi oplever i mødet med andre, har stor betydning for udvikling af relationer og for fællesskabet. Derfor skal vi have et særligt øje for begyndelser – og på den gode start.


I 'Kufferten' spiller de Fri for Mobberi-Minecraft

Fri for Mobberi står højt på dagsorden i arbejdet med børnenes fællesskab i fritidsinstitutionen Kufferten.  Her lærer børnene bl.a. om tolerance, respekt, omsorg og mod, når de spiller...

Digitale aktiviteter i Fri for Mobberi

Børn skal have hjælp til at færdes på nettet og til at træffe gode valg på egne og fællesskabets vegne. Se oversigten over Fri for Mobberi-aktiviteter, der sætter fokus på det digitale.


Digital aktivitet: Formulér digitale aftaler for billeder og film

Lad børnene være med til at formulere regler for håndtering og deling af billeder og film af klassekammerater.

Overgangsaktivitet: Små og store venner

Fri for Mobberi arbejder med at skabe en positiv kultur blandt børn og voksne med udgangspunkt i værdierne: Tolerance, respekt, omsorg og mod.

Bamseven som overgangsredskab

Fri for Mobberi skaber tryghed og kan være et godt redskab til at hjælpe børn nænsomt gennem de første, store overgange i livet. Læs mere om hvordan.


I Støvring lærer Bamseven eleverne om tolerance, respekt, omsorg og mod

Konkurrencebidrag fra Bavnebakkeskolen i Støvring. Her lærer Bamseven eleverne om tolerance, respekt, omsorg og mod gennem bl.a. skuespil.


Forældre er medskabere af børns trivsel

Set med et barns øjne er alle voksne et forbillede, og derfor spiller forældre ikke kun en vigtig rolle for deres eget barn, men for alle børn i fællesskabet. Det skal vi hjælpe dem med at blive...

Forældre: Plads til alle?

Sociolog Maria Ørskov Akselvoll har forsket i forældresamarbejde set fra forældrenes side. Hendes undersøgelser viser, at samarbejdet ikke altid er af det gode – for alle. Her fortæller hun om...

Nyheder på Fri for Mobberi Universet

Ny e-bog til de ældste og masser af nye samtaletavler og massagehistorier. Læs mere om alt det nye på Fri for Mobberi Universet.


Pages