Information om Fri for Mobberi og coronavirus

|

21. september 2020
Hvis I er utrygge ved at afholde et kursus eller jeres faciliteter ikke lever op til myndighedernes retningslinjer, har I mulighed for enten at udskyde eller aflyse kurset.

Det er vigtigt for os i Mary Fonden og Red Barnet, at deltagere på vores kurser ikke udsættes for smitte med coronavirus, og vi følger derfor statens retningslinjer for at mindske smitten.

Her kan du læse mere om, hvad det betyder for kurser i Fri for Mobberi.

Lokale kurser

I lyset af de seneste udmeldinger fra myndighederne ønsker vi en dialog med alle, som planlægger at afholde et lokalt kursus i Fri for Mobberi i september og oktober måned.

Det er vigtigt for os at vide, 1) om I er trygge ved at gennemføre kurset, og 2) om det er muligt at overholde de givne retningslinjer ved afviklingen af kurset.

Skulle I stå i en situation, hvor I ikke er trygge ved at afholde kurset, eller ikke har de rette faciliteter til at sikre, at de givne retningslinjer bliver overholdt, kan vi i fællesskab finde en løsning, hvor vi enten udskyder kurset eller aflyser. Hvis vi aflyser, kan I få jeres penge retur.

I vil modtage en mail med nærmere information, og I er altid velkomne til at skrive til os på kontakt@friformobberi.dk.

Regionale kurser

Vi håber meget at kunne gennemføre de planlagte regionale kurser i Kolding, Aarhus og København i oktober og november, men hvis kurserne – som følge af myndighedernes retningslinjer –må aflyses, kan alle tilmeldte kursister få en ny plads på et andet kursus eller deres penge retur.

Vi følger situationen tæt og beder om forståelse, hvis I har spørgsmål vi ikke kan besvare. Vi vil forsøge at besvare dem hurtigst muligt.

Artiklen er skrevet af: Birgitte Krogh Therkelsen

Andre nyheder

Materialer og aktiviteter for forskellige aldersgrupper