Ny podcast om Fri for Mobberi

|

21. juni 2023
Hvordan får man tankerne og værdierne fra Fri for Mobberi ind i sin hverdag, når man har været på vores kursus? Det har vi talt med tre pædagoger om.

Hvert år vokser Fri for Mobberi, når lærere, pædagoger, ledere, dagplejere og fagpersoner kommer på Fri for Mobberi kursus. Ofte fyldt med energi, gåpåmod og lyst til at arbejde med de nye værktøjer og værdier. Men som med alt andet, er det først når vi møder hverdagen, at det rigtige arbejde starter.

Fri for Mobberi skal nemlig integreres og tilpasses den enkelte institution, børnene og personalet. Og nye vaner tager tid. Det er derfor ikke altid den letteste opgave. Vi har besøgt Forfatterhuset, en integreret institution på Nørrebro i København.

Her fortæller tre pædagoger om, hvordan de siden 2015 har arbejdet med Fri for Mobberi, og hvordan de har haft fokus på at gøre det til en naturlig del af deres arbejde.

Forhåbentlig kan deres erfaringer og snak give jer lidt inspiration, vække genkendelse eller give nye perspektiver. Lyt med på alle store podcast-platforme eller herinde:

Podcasten kan streames på alle store platforme, find direkte links her:

Spotify

iTunes

Artiklen er skrevet af: Cecilia Mandrup

Andre nyheder

Materialer og aktiviteter for forskellige aldersgrupper

Få viden, tips og tricks til arbejdet

med børns trivsel og sociale

udvikling direkte i din indbakke.