Aktiviteter og materialer

Gå på opdagelse i Fri for Mobberis fællesskabende aktiviteter og materialer til arbejdet med børns fællesskaber. De fleste er GRATIS.

Fællesskabende aktiviteter og øvelser hjælper børn med at opleve og øve de fire Fri for Mobberi-værdier – tolerance, respekt, omsorg og mod – i praksis.

I fælleslege får børnene mulighed for at opleve andre sider af hinanden og finde sammen i nye venskaber. De får også erfaringer med sociale spilleregler og samarbejde og øver vigtige sociale kompetencer som at give plads til andre og respektere hinandens grænser.

Her på siden finder du materialer og aktiviteter, der gør det sjovt at arbejde med sociale spilleregler og styrkelse af fællesskabet. De allerfleste er gratis og nemme at gå i gang med.

Vi har aktiviteter, som I kan lave med børnene, med kolleger og med forældre. Vi har også aktiviteter, som forældre kan lave med deres børn derhjemme.

Fri for Mobberi Universet kan du finde flere aktiviteter målrettet 0.-3- klasse. Universet er for jer, der har været på Fri for Mobberis grundkursus, og det kræver login at bruge det.

God fornøjelse!

Læs mere

Materialer og aktiviteter

Få viden, tips og tricks til arbejdet

med børns trivsel og sociale

udvikling direkte i din indbakke.