Fri for Mobberi Børnestafetten

Vi løber mod mobning – og for det gode børnefællesskab

Børnestafetten i ny form

Siden 2008 har Børnestafetten været med til at skabe fokus på det gode børnefællesskab. Det har været nogle fantastiske år med leg, sjov og mange tusinde glade børn, der har løbet sammen mod mobning. 2021 blev sidste år med det kendte koncept. Tiden er nu kommet til, at Børnestafetten ændrer karakter.

Fremadrettet bliver Børnestafetten ikke afholdt som ét stort løb, men kommer i stedet ud og leve i vuggestuer, børnehaver og skoler i hele landet, hvor man skaber sin egen stafet. Stafettens formål er stadig at skabe opmærksomhed på, at gode børnefælleskaber skaber trivsel og forebygger mobning – og I kan nu gøre det i jeres egen institution og skabe jeres helt egen stafet!

Børnestafetten finder sted i foråret 2022 (yderligere information om tidspunkt følger), hvor alle kan løbe mod mobning på tværs af Danmark. I kan dele billeder eller en kort video fra dagen med hashtagget #børnestafetten2022. På den måde kan vi vise hele Danmark, at vi står sammen om de gode børnefællesskaber.

Vi glæder os til at dele mere information om Børnestafettens nye form med jer i det nye år. Vi håber, at I vil løbe med!

I kan løbende holde jer orienteret om Børnestafetten 2022 på siden her.

Materialer og aktiviteter for forskellige aldersgrupper

Få viden, tips og tricks til arbejdet

med børns trivsel og sociale

udvikling direkte i din indbakke.