Ny podcast om Fri for Mobberi

|

25. marts 2024
Hvilken forskel kan Fri for Mobberi gøre i en daginstitution? Det har vi talt med lektor og ph.d. Lone Svinth og institutionen Ådalen om.

I dette afsnit dykker vi ned i arbejdet med Fri for Mobberi i daginstitutioner i relativt socialt belastede boligområder. Det gør vi hos institutionen Ådalen, som ligger i Fredensborg Kommune.

En ny undersøgelse med titlen ”Fri for Mobberi i daginstitutioner – en kvalitativ analyse af inspirerende pædagogisk praksis” af ph.d. i pædagogisk psykologi på DPU ved Aarhus Universitet Lone Svinth, viser nemlig, at de institutioner, der arbejder med programmet, er gode til at bruge værktøjerne på inspirerende måder, som gavner både børnefællesskabet og de voksnes samarbejde.

Vi har inviteret Lone Svinth i studiet, der sammen med Sidsel Holst Jensen, daglig leder og Caroline Juul, pædagog i Ådalen giver et spændende indblik i deres arbejde med Fri for Mobberi i hverdagen.

Forhåbentlig kan deres erfaringer og snak give jer inspiration, vække genkendelse eller give nye perspektiver. Lyt med på alle store podcast-platforme.

Podcasten kan streames på alle store platforme, find direkte links her:

Spotify

iTunes

Artiklen er skrevet af: Jana Christensen

Andre nyheder

Materialer og aktiviteter for forskellige aldersgrupper

Få viden, tips og tricks til arbejdet

med børns trivsel og sociale

udvikling direkte i din indbakke.