Fri for Mobberi Børnestafetten 2024

Vi løber mod mobning og for de gode børnefællesskaber!

Børnestafetten foregår ikke ét sted i landet, men er spredt ud til alle de daginstitutioner, dagplejere, fritidsklubber og skoler, der har lyst til at sætte deres eget præg på stafetten. I 2024 blev Børnestafetten afholdt i uge 22.

Når børnene bevæger sig sammen, styrker det fællesskabet. Samtidig er Børnestafetten en god mulighed for at få de fire værdier i spil.


Sådan gør I:

  1. Beslut og planlæg om I vil afholde et større event med deltagelse af forældrene, Det store brag, eller en mindre aktivitet, En hurtig runde.
  2. Hent forældrebrevet, ret det til og uddel til forældrene. Hvis I vil invitere dem med til ‘Det store brag’, skal de have invitationen i god tid før løbet. Hvis I tager ‘En hurtig runde’, skal de bare have det et par dage før løbet.
  3. Download og print plakater, flag, målstreg, diplomer mm. nedenfor. Lad evt. børnene hjælpe med at færdiggøre pynten (klippe, klistre, farvelægge).
  4. Afhold løbet med alle børnene og hold en festlig diplomoverrækkelse for deltagerne.
  5. Tag billeder og videoer fra dagen, send det til Fri for Mobberi og vær med i konkurrencen om at få Bamseven-kostumet ud til jer! Læs mere længere nede på siden.

Aktiviteter:

Det store brag

En hurtig runde

Samtaletavle om Børnestafetten

Forældrebrev


Print-selv pynt:

Plakater til at hænge op i institutionen eller skolen

Flag til at sætte i græsplænen, vinduet mm.

Flagranke til at hænge op

Start- og målbanner til Børnestafetten

Løbenumre til at sætte på løbernes trøjer

Print-selv medaljer

Diplomer til alle deltagere

Konkurrence: Vind Bamseven-kostumet for en uge!

  • Indsend jeres bedste billeder og video fra Børnestafetten og vær med i konkurrencen om at låne det store Bamseven-kostume i en uge!
  • Send billeder og video til jc@maryfonden.dk,  tag os på Instagram med @friformobberi eller send det til os på vores sociale medier
  • De indsendte billeder og videoer vil blive benyttet på vores kanaler og hjemmeside, derfor:
  • Husk at bede om forældrenes samtykke til, at vi må bruge billeder og video – alternativt kan vi anonymisere børnenes ansigter.
  • Hent en samtykkeerklæring

Få viden, tips og tricks til arbejdet

med børns trivsel og sociale

udvikling direkte i din indbakke.