Udskift jeres gamle massagehæfter

|

16. september 2020
Har I et gammelt massagehæfte liggende, opfordrer vi til, at I skifter det ud med den seneste version fra 2018. I kan bestille et hæfte gratis.

Massagehæftet har været en del af Fri for Mobberi, siden den første Fri for Mobberi-kuffert kom til verden i 2007. Princippet bag massageprogrammet er, at den man rører ved, mobber man ikke.

I 2018 reviderede vi Fri for Mobberis kufferter til både børnehave og skole/SFO, og i den forbindelse blev massagehæftet i begge kufferter også opdateret. I skole/SFO-kufferten blev massagen en del af aktivitetshæftet.

Siden har vi opfordret til, at I får skiftet det gamle materiale ud – og det vil vi gerne gøre igen. Blandt andet fordi, at den tidligere version af massagehæfte indeholder en sang, vi ikke længere kan anbefale, at I bruger i vores antimobbeprogram. Samtidig er det nye massagehæfte mere tidssvarende og indeholder nye og flere massagehistorier.

Hvis I har et gammel massagehæfte liggende, kan I kan få et nyt tilsendt gratis. Har I en kuffert til skole/SFO, får I i stedet det nyeste aktivitetshæfte.

Har I spørgsmål, så skriv til kontakt@friformobberi.dk

Sådan får I et nyt hæfte

Send et billede af jeres gamle massagehæfte samt navn og adresse på institutionen til kontakt@friformobberi.dk, så sender vi et nyt hæfte til jer.

NB! Der kan være op til 3-4 ugers leveringstid.

Artiklen er skrevet af: Birgitte Krogh Therkelsen

Andre nyheder

Materialer og aktiviteter for forskellige aldersgrupper

Få viden, tips og tricks til arbejdet

med børns trivsel og sociale

udvikling direkte i din indbakke.