Toleranceuge – giv forskelligheden fuld fokus i november

|

12. oktober 2022
Sæt kryds i kalenderen i uge 46, når vi fejrer forskellighed og tolerance

Den 16. november er International Day for Tolerance, derfor vil vi i Fri for Mobberi bruge hele ugen på at fejre forskellighed og tolerance.

Tolerance er en af de fire kerneværdier i Fri for Mobberi, og derfor arbejder vi med det hver eneste dag.

I uge 46 sætter vi ekstra fokus på de kvaliteter, som vi hver især giver til fællesskabet. I et trygt børnefællesskab er der plads til alle, og forskellighed er noget positivt som vi omfavner.

Lav en temauge om tolerance

Fri for Mobberi kommer med en samling af aktiviteter og materialer til vuggestue og dagpleje, børnehave samt skole og SFO, som I kan bruge med børn og kolleger.

Det er forskellige aktiviteter som sætter fokus på styrken i, at vi alle er forskellige, samt refleksionsøvelser som hjælper til at overveje, om der er plads til forskellighed i vores nærmeste fællesskaber.

Og så fejrer vi den internationale tolerancedag den 16. november.

Sæt kryds i kalenderen i uge 46

Så sæt kryds i kalenderen og markér tolerance gennem aktiviteter, temaer og leg, og følg med herinde, hvor vi også vil skrue op for tolerance!

UNESCO beskrev i 1995 tolerance som ”at respektere, acceptere og værdsætte den rige diversitet i vores verdens kulturer, udtryksformer og måder at være menneske på”.  Tolerance er hvert år siden 1996 blevet fejret over hele verden.

Artiklen er skrevet af: Anne Sofie Juel Hansen

Andre nyheder

Materialer og aktiviteter for forskellige aldersgrupper

Få viden, tips og tricks til arbejdet

med børns trivsel og sociale

udvikling direkte i din indbakke.