Få besøg af Bamseven

Skal I introducere Fri for Mobberi, holde en bamsefest eller en anden form for Fri for Mobberi-event, så kan I leje et Bamseven-kostume.

Bamseven er Fri for Mobberis maskot og en populær gæst i dagplejer, vuggestuer, børnehaver og på skoler i hele landet. Vi har fire Bamseven-kostumer, som vi lejer ud på ugebasis.

Bamseven-kostumet passer til personer på 170-185 cm.

Lej det i Fri for Mobberis webshop.

Retningslinjer for brug af Bamseven-kostumet

  • Kostumet må kun bruges i sammenhænge, der vedrører Fri for Mobberi-arbejdet i en dagpleje, daginstitution eller skole/SFO.
  • Bamseven må ikke overdrages eller udlejes til andre. I tilfælde af, at Bamseven-kostumet deles mellem flere dagplejere, daginstitutioner eller skoler/SFO’er i udlejningsperioden gælder retningslinjerne for alle brugere.
  • Personen, der anvender Bamseven-kostumet, skal optræde i henhold til Fri for Mobberis grundtanker og fire værdier; tolerance, respekt, omsorg og mod.
  • Bamseven er intetkøn og taler ikke.
  • Bamseven må ikke optræde sammen med andre maskotter eller i kommercielle sammenhænge.
  • Bamseven kan optræde ved arrangementer, som I er afsendere af. Mary Fonden og Red Barnet må ikke inddrages som medarrangører eller fremstå som afsender med mindre, at dette er aftalt på forhånd.
  • Hvis Bamseven-kostumet har både luffer og handsker, skal lufferne som udgangspunkt altid bruges. Hvis Bamseven skal bruge ’fingrene’ fx uddele noget til børnene, kan man have handskerne på under lufferne.
  • Bamseven må ikke være ude i regn og brug på vådt underlag og mudder skal undgås.
  • Når Bamseven-kostumet ikke er i brug, skal det opbevares i sin kasse og på et forsvarligt sted.

Levering og afhentning

I har Bamseven-kostumet til rådighed i en uge. Bamseven-kostumet sendes med GLS fra vores lager tirsdag. I modtager leveringen onsdag inden kl. 14.00. GLS afhenter pakken hos jer torsdag ugen efter.

Det er jeres ansvar, at pakken er klar til afhentning, og at der er personale til at tage imod fragtmanden. Er pakken ikke klar til afhentning, vil I blive pålagt et gebyr på 625 kr. for forgæves kørsel.

Når Bamseven-kostumet kommer retur til lageret, bliver det gennemgået og i tilfælde af, at kostumet er beskadiget/ikke i samme stand, som det blev modtaget i, vil I blive opkrævet et gebyr på 1.625 kr., der dækker ekstraordinær rens samt lagerhåndtering.

I skal returnere Bamseven i samme kasse, som den blev leveret i.

Pris

Det koster 1.000 kr. ekskl. moms at leje Bamseven-kostumet.

Fri for Mobberi er et non-profit initiativ, så prisen er sat, så Fri for Mobberi hverken har udgifter eller indtægter på udlejningen af kostumet.

Udgiften dækker over transport, lagerhåndtering, jævnlig rens og vedligehold af dragten samt løbende udskiftning af kostumerne, når de er slidt op.

Spørgsmål eller feedback?

Har du spørgsmål om leje af dragten eller anden feedback til os, så er du velkommen til at kontakte os.

Del jeres Bamseven-oplevelse

Det er vildt inspirerende at se, hvordan I rundt om i Danmark arbejder med Fri for Mobberi.

Så hvis I har lyst at dele Bamsevens besøg hos jer med os og andre Fri for Mobberi-brugere, så send os en mail med billeder og en kort beskrivelse af jeres arrangement til kontakt@friformobberi.dk, så deler vi historien i et af Fri for Mobberis medier til glæde for alle de andre Fri for Mobberi-brugere.

Følg også med i Bamsevens færden på Fri for Mobberis Facebook-side.

Rigtig god fornøjelse!

Bamseven vasker hænder

Vask hænder med Bamseven

Håndvask fylder meget i disse tider, og Fri for Mobberi vil gerne hjælpe jer med at gøre det til en hyggelig stund.

Klistermærker med Bamseven

100 ark med de nyeste Bamseven klistermærker.

De små Bamsevenner

De små Bamsevenner er børnenes personlige bamser og hjælper børnene med at være gode kammerater.

Få viden, tips og tricks til arbejdet

med børns trivsel og sociale

udvikling direkte i din indbakke.