BYT TIL NYT: SPAR 500 KR. OG FÅ MEGET MERE FÆLLESSKAB

Hvis I har en gammel Fri for Mobberi-kuffert (den af pap) stående, har I nu muligheden for at skifte den ud med med den seneste version af Fri for Mobberi-kufferten. I får en stor rabat.


Aktivitet: Buddy-ordning for nye kolleger

Hjælp din nye kollega godt til rette med en buddy-ordning.


Aktivitet: En god start for nye forældre

En god velkomst skaber tryghed - også for forældre. En god ide kan være at involvere de 'gamle forældre' i modtagelsen af nye forældre.


Aktivitet: Byd godt velkommen

Vis nye børn, at I har glædet jer til, at de skulle komme. Brug Fri for Mobberis velkomstskilt, eller design jeres eget.


En god start – vejen til trygge fællesskaber

De succeser, vi oplever i mødet med andre, har stor betydning for udvikling af relationer og for fællesskabet. Derfor skal vi have et særligt øje for begyndelser – og for en god start.


I 'Kufferten' spiller de Fri for Mobberi-Minecraft

Fri for Mobberi står højt på dagsorden i arbejdet med børnenes fællesskab i fritidsinstitutionen Kufferten.  Her lærer børnene bl.a. om tolerance, respekt, omsorg og mod, når de spiller...

Digitale aktiviteter i Fri for Mobberi

Børn skal have hjælp til at færdes på nettet og til at træffe gode valg på egne og fællesskabets vegne. Se oversigten over Fri for Mobberi-aktiviteter, der sætter fokus på det digitale.


Digital aktivitet: Formulér digitale aftaler for billeder og film

Lad børnene være med til at formulere regler for håndtering og deling af billeder og film af klassekammerater.

Overgangsaktivitet: Små og store venner

Fri for Mobberi arbejder med at skabe en positiv kultur blandt børn og voksne med udgangspunkt i værdierne: Tolerance, respekt, omsorg og mod.

Bamseven som overgangsredskab

Fri for Mobberi skaber tryghed og kan være et godt redskab til at hjælpe børn nænsomt gennem de første, store overgange i livet. Læs mere om hvordan.


Pages